KCI, an Acelity Company

Pörgős játékok, lélegzetelállító fénytechnika és mókás hólapátolás

A sebkezelési termékeket gyártó és forgalmazó globális vállalat, a KCI mintegy 200 főt várt karácsonyi bankettjére. A körúton található, 5 csillagos Corinthia Hotel Budapest hatalmas belső termével tökéletes választás volt ahhoz, hogy LED-es fénytechnika, tematikus rendezvény dekoráció és némi fantázia segítségével egy lenyűgöző téli csodavilágot álmodjunk meg.

Mitől sikeres egy céges karácsonyi bankett?

A célunk az volt, hogy a kollégák kiszakadjanak a mindennapos mókuskerékből, és pozitívan éljék meg, hogy szabadidejüket együtt tölthetik el. Ehhez nagyon fontos, hogy folyamatosan fenntartsuk a figyelmet, és olyan izgalmas programokat biztosítsunk, amelyek nemcsak, hogy fejlesztik az együttműködő készséget, de egyben remek szórakozást is jelentenek. Mindezeket szem előtt tartva olyan programot dolgoztunk ki, amely a banketthez illő koktélruhákban és öltönyökben is élvezhető volt.

… Az pedig még klasszabb, ha valamilyen jutalom is van!

A különböző állomásokon zajló, pörgős csapatépítő játékokon a résztvevők pontokat gyűjthettek, melyekkel – csapat szinten – szuper ajándékokra licitálhattak. Sablon megoldások helyett most is egyedi, személyre szabott programokkal készültünk: a hólapátolás remek mókának bizonyult, mely során a téli kertből kellett a jelmezes manók kertjébe eljuttatni a hófehér, apró léggömböket. Ehhez több mint 600, – környezetbarát anyagból készült – lufit fújtunk fel előzetesen! Nem bántuk, hiszen mindenki fantasztikusan szórakozott! J

Az Event Group által biztosított szolgáltatások a KCI karácsonyi bankettjén:

  • „Winter Wonderland” stílusú, hangulatos rendezvény dekoráció és fénytechnika
  • kreatív anyagok tervezése, gyártása
  • vendégérkeztetés hostessekkel
  • DJ és profi hangtechnika

A rendezvény méltó lezárása volt az évnek, és a kollégák együttműködési készsége is jelentősen fejlődött.