Kitelepülés rendezvényre: Atlas Copco 10. évforduló

Egy újabb rendezvény, melynek lebonyolításával egyik kedvenc ügyfelünk, az Atlas Copco Hungary bízott meg bennünket! 2017-ben lett 10 éves a pneumatikus termékeket gyártó, szigetszentmiklósi üzletág, ezért a cég egy igazán emlékezetes családi napot szervezett a dolgozóknak és hozzátartozóiknak…

Ismét egy különleges helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park

Olyan helyszínt kerestünk, ami egyrészt formabontó, másrészt pedig alkalmas egy 180 fős, több állomáson zajló, kül- és beltéri családi nap megtartására. A Magyar Vasúttörténeti Park Orient-csarnoka láttán a lélegzetünk is elállt, amit a kreatív dekoráció még egyedibbé tett.

Kitelepülés rendezvényre: vásári hangulat, rétesvonat és Orient expressz

Abszolút személyre szabott eseményről volt szó, mind programok tekintetében, mind pedig az Atlas Copco vonatos tematikához való szoros kötődése miatt. Ehhez rengeteg személyes egyeztetésre volt szükség, különösen az ütős marketing kampány kapcsán. Megérte a fáradozás, hiszen a cég globális szinten elismerésben részesült, és erre mi is roppant büszkék vagyunk! Volt itt minden, ami kicsik és nagyok figyelmét egyaránt lekötötte: vásári hangulat lángossal és kürtőskaláccsal, rétesvonat, állomásos csapatépítő játékok és kiállítások, továbbá egy rendkívüli fotózási helyszín, az Orient expressz muzeális étkezőkocsija.

A múlt, melyre jó emlékezni, és a jövő, ami kizárólag együtt lehetséges…

Az elmúlt 10 évből különböző fotókat, archív szövegeket digitalizáltunk kifejezetten erre az alkalomra. Ez annyira megtetszett a vendégeknek és a vezetőségnek, hogy a kézzelfogható emlékek a mai napig ki vannak téve a gyárban. Az Atlas Copco többek között repülőgépek öszeszereléséhez szükséges szerszámok, csavarok gyártásával foglalkozik. Ebből a tényből inspirálódva támadt egy remek ötletünk: egyedi táblát készíttettünk, amibe minden dolgozó belerögzíthette a saját csavarját, egy-egy kedves kis üzenet kíséretében. Úgy gondoljuk, ez egy nagyon megható gesztus, ami az összetartást és a csapatszellemet szimbolizálja.

Este indult be csak igazán a buli…

A svédasztalos gálavacsora és a szülinapi torta elfogyasztása után a stand up comedy fellépők mindenkinek mosolyt csaltak az arcára. A Bananas zenekar egész estés, élőzenei koncertjével kifulladásig tartott a buli.

Event Group kitelepülés rendezvényre: a belsős HR kampány kidolgozásától az utómunkálatokig mindent kézben tartottunk, egy szuper kreatív céges családi napot sikerült megszerveznünk!