Az Event Group által fejlesztett csapatépítő programok folyamatosan bővülnek. Legnagyobb löketet a covid alatti online csapatépítő programok jelentették, majd azt követően egyre jöbb csapatépítő program ötlet fogalmazódott meg bennünk, amiket partnereink visszajelzései alapján bátran ajánlunk kisebb és nagyobb létszámú csapatoknak egyaránt.

Szórakoztasd és fejleszd velünk a csapatod!

Az általunk szervezett személyes részvétellel játszható csapatépítő programok két kategóriába sorolhatók:

  1. Klasszikus állomásos játékok, nem klasszikus programokkal - ebben az esetben a csapatokba osztott résztvevők egymás után látogatják meg az egyes állomásokat és az állomásokon egy-egy animátor várja őket, aki ismerteti a feladatot és koordinálja a játékot
  2. Tematikus problémamegoldó játékok, melyet egy szakember vezet. Ebben az esetben a játékot egyszerre egy időben ismerteti egy tréner az összes résztvevőnek, és a csapatok saját ütemükben tudják az egyes részfeladatokat megoldani.

Mind a két esetben a csapatépítő program résztvevői száma tetszés szerint bővíthető, így játékaink élvezetesek kis létszámú csapatok számára is, de alkalmasak nagyobb tömegek megmozgatására is.

Programjaink jellemzően a következő készségeket fejlesztik: együttműködés, stratégiai gondolkodás, kommunikáció, kreativitás, bizalom, ügyesség, problémamegoldás.

Csapatépítő programjaink magyar és angol nyelven elérhetők, a lebonyolításban a játékok jellegétől függően szakképzett trénerek, színészek, sportbírók, testnevelők és gyakorlott animátorok vesznek részt. 

Nem találod, amit keresel? Bízd ránk!

A játékok fejlesztése igény alapján is történik, így születtek meg például a Micsoda ötlet! és a Brain Teaser nevű játékaink. Előbbi egy országos továbbképzési sorozat szórakoztató játékaként készült, utóbbi egy hazai nagyvállalat 50 fős szabaduló szoba igénye alapján született. 

Csapatépítő programjainkat szívesen csomagoljuk tematikus keretekbe, igazítjuk az aktuális vállalati kommunikációhoz. Igény szerint a játékok során tapasztaltak közös kiértékelésére is van lehetőség közvetlenül a program után trénereinkkel.

Rendeld az irodába, vagy az ország bármely pontjára!

Csapatépítő programjaink az irodába, munkahelyre is rendelhetők, így akár egy egyszerű hétköznap is feldobható játékainkkal, további vendéglátás vagy helyszínbérlés nélkül.

Ha céges bankettek, gálák, partnertalálkozók megfelelő kísérőprogramját keresed, tégy próbára minket! Évről évre színesítjük a budapesti Corinthia Hotel szilveszteri bálját, illetve több cég is a mi programjainkkal kényeztette vendégeit. 

 Nézd meg játékainkat és ha nem találod, amit keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@eventgroup.hu címen vagy a +36702480866 telefonszámon!