Képzés, stratégiaalkotás, szórakozás

ASI Summer University – Konferencia és céges csapatépítés

Az Assessment Systems International HR tanácsadó cégcsoport munkatársainak évente egyszer adódik lehetőségük arra, hogy személyesen is találkozzanak. A Summer University névre keresztelt csapatépítés minden évben más országban kerül megrendezésre. A 2018-as siófoki esemény akkora sikert aratott, hogy a cégcsoport a következő évben újra Magyarországot választotta, és nagy örömünkre bennünket, az Event Group rendezvényszervező csapatát.

Képzés és konferencia: lifelong learning az ASI-nál

A 7 különböző országból érkező vendégeket reptéri transzfer fogadta. A siófoki Balaton Hotel elegáns helyszínt biztosított az 50 fős céges rendezvény számára. A vállalat közép- és felsővezetői fantasztikus környezetben készülhettek fel a következő üzleti évre. Az ASI elkötelezett a lifelong learning mellett, így a hasznos képzések, tréningek, az ismeret- és tapasztalatszerzés ezúttal sem maradhatott el.

Vidám céges csapatépítés: mindenkinek jár egy kis szórakozás!

A 4 napos eseménybe a tréningeken felül egy kis szórakozás is belefért: a profi színészek közreműködésével megrendezett, élőszereplős csapatépítő krimijátékokat mindenki nagyon élvezte. A csapatépítés egy új, bolondos, sérülésveszély nélküli extrém sporttal, az íjászharccal folytatódott, amely izgalmasan ötvözi a klasszikus íjászatot a paintball játékkal.

2019-ben a Mátrába vittük a kollégákat, és improvizációs gasztroszínház gondoskodott a fergeteges hangulatról.

Kihívás? Nem ijedünk meg!

Már előre tudtuk, hogy ez a rendezvény sokrétű, összetett feladatokat igényel majd. A képzés megszervezése, a szállásfoglalás és a terembérlés mellett rengeteg volt a teendő:

  • megszervezni a vacsorát és a csapatépítő játékokat (+ karszalagok, promóciós céges ajándékok),
  • gondoskodni a teljes technikai háttérről,
  • izgalmas kihívást jelentett az eltérő országokból, különböző járművekkel érkező vendégek budapesti fogadásának és balatoni transzferálásának az összehangolása,
  • folyamatos angol nyelvű asszisztenciát biztosítani, ugyanabban az időben, akár több helyszínen.

A Summer Universityn egyszerre tanulhattak és szórakozhattak a résztvevők, miközben önmagukat és egymást is jobban megismerhették. „Egységben az erő!” – ez is lehetett volna