Képzelj egy szabadulószobát, ahol egyszerre egy időben akár ötvenen próbáltok úrrá lenni a logikai feladványokon. Kaotikusnak tűnik, ugye? Pedig az egymásra épülő részfeladatok valódi rendszert alkotnak, amiben minden résztvevő megtalálja a szerepét.

Tömeges kincskereső futam, mentális adrenalinbomba, melyben előtérbe kerül a csapatszervezés és az összehangolt munka, a stratégiaalkotás és az egész cégen átívelő információáramlás kihívása. A kis csapatokban induló kooperatív csapatépítő játék egyre nagyobb összefogást igényel, hogy mire az idő lejár, meglegyen a megoldás.

Ebben a játékban mindenki együtt lesz nyertes! Egy átlagos belső tér nem átlagos kihívásokkal: Néhány kép a falon, pár szekrény, asztal és egy ketrecbe zárt széf. Fejtsétek meg a titkosírást, nyissátok ki a lakatokat, találjátok meg a szobában elrejtett jeleket.

Pörgős logikai játék, aminek a kulcsa a résztvevők közötti információáramlás.

A játék során az erőt félretéve a szürkeállományokra és némi kreativitással megfűszerezett ügyességre lesz szükség. Miközben az idő fogy, egyre több szálon fut a logikai hajsza.

A játék előnye, hogy bárhol, néhány óra alatt felépítő a csapatépítő program. Rendeld az irodába, szállodába, étterembe és bízd ránk a csapatod!

Ajánlott létszám: 10-50 fő

Időtartam: létszámtól függően 60-90 perc

A csapatépítő program részletes leírását itt tudod megnézni és letölteni: