Innovation Days megnevezés alatt, ősszel három napos partnertalálkozót szerveztünk a francia Cargill Neolait, mezőgazdasági vállalatnak. A rendezvény résztvevői Észak- és Kelet-Európából érkeztek, de akadtak páran a hazai városokból is. Az itt töltött három napot valóban kihasználták, a program elég sűrűre sikeredett. De kezdjük az elejéről!

Az első benyomás

A csapat a négy csillagos Novotel Danube szállodában szállt meg. Nem titok, hogy a helyszín Dunára és a Parlamentre néző panorámája bűvölte el a szervezőket.

A legtöbben a reptérről érkeztek rövidebb-hosszabb utazások után, így az első benyomást Magyarországról itt és a szállodában tapasztalták. Hostesseink névre szóló táblákkal várták őket a reptéren, majd nyolcszemélyes minibuszaink szállították őket a szállodába. Itt aztán rendezvényszervőnk igazította útba őket, hogy ne maradjon kérdés megválaszolatlanul. Illetve egy apró – magyar édességeket tartalmazó szobabekészítés édesítette az első perceiket.

Egy egész nap Budapest látványosságai körül

A konferenciával töltött első délelőtt után jött a program legérdekesebb része. Buszra szálltunk és először egy hajón az ablakból nézelődve, majd gyalogosan járta körbe a csapat Budapest nevezetességeit. A kapott három órába próbáltuk megmutatni, amit csak lehet – Parlament, Szent István Bazilika és a Vásárcsarnok.

Természetesen Budát sem felejtettük el! A Halászbástya étterem adta méltó otthonát a záró vacsorának.