Önfeledt síelés Szerbiában:

Kalandozás Kopaonik havas lankáin

Ha utazásszervezés, akkor Event Group! Nem csak cégek, hanem magánszemélyek, családok, baráti társaságok számára is elérhetőek szolgáltatásaink. Szilvesztertől márciusig több alkalommal szervezünk családi sítábort, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek feltöltődési lehetőséget kínál. Kopaonik, Szerbia egyik legmagasabb hegysége 60 km-nyi lesikló pályával, 24 sífelvonóval valamint hangulatos hüttékkel, kiváló ár-érték arányban biztosítja az aktív kikapcsolódást.

Síelés, wellness és balkán életérzés

A Kopaonik Nemzeti Park közelében található Hotel Kraljevi Cardaciban egy minden igényt kielégítő, fürdővel egybekötött wellnessközpont is helyet kapott, gyermek, illetve felnőtt medencékkel. Segítünk abban, hogy megtapasztalhassa a hamisítatlan balkán életérzést! A pálya egyik hangulatos, füstös hüttéjének fő specialitása az egészben sült malac nyárson, mely fenséges lakoma a kimerítő síelés után. A gasztronómiai ínyencség híre a helyiek és a törzsvendégek között szájhagyomány útján terjed. 10 éve szervezünk utakat Kopaonikba, úgy ismerjük a helyet, akár a tenyerünket! Mindent meg tudunk mutatni, amit érdemes megkóstolni vagy kipróbálni!

Családi síhét = Teljes körű szolgáltatások

A szállásfoglalás és a félpanziós ellátás mellett csomagunk síoktatást és síbérletet is tartalmaz. Folyamatos helyszíni jelenlétünk jóvoltából rendkívül gyorsan tudunk reagálni a váratlan helyzetekre, gyakorlatilag a nap 24 órájában biztosítunk magyar nyelvű asszisztenciát. Tudjuk kit hívjunk, ha snowboard oktatóra van szükség, tudjuk hol bérelhető megbízható és jó minőségű felszerelés. Jól ismerjük és nem félünk megmutatni a helyi éttermeket és szabadidős szolgáltatásokat.

Élményprogramok az egész családnak

Itt senki sem fog unatkozni! A vendégérkeztetéstől az esti közösségi programokon át a kezdő illetve haladó síoktatásig színes, személyre szabott, egyedi élményeket garantálunk ügyfeleinknek. Ha kötetlen kikapcsolódásra vágynak, az sem jelent akadályt: „önjáró” családoknak, baráti társaságoknak is a legjobb ár-érték arányú utat biztosítjuk!

A gondos szervezésnek és az egyedülálló hangulatnak köszönhetően a kopaoniki síelés egy olyan életre szóló kaland, amit újra és újra át akar majd élni az egész család!