Rendezvényszervezés angol nyelven is!

2023 nyara is tartogatott kihívásokat, hiszen egyik visszatérő partnerünk kért fel minket arra, hogy megszervezzük két nyári csapatépítő rendezvényüket. A cég egy multinacionális szakmai szolgáltató vállalat, amely informatikai szolgáltatásokra és tanácsadásra szakosodott. A két magyar iroda alkalmazottainak kellett egy-egy olyan programot és helyszínt megálmodnunk, amely megfelelő 250 ember szórakoztatására. A vállalat nemzetközi jellege miatt az extra feladatot ezen programok, helyszínek és teljeskörű ajánlatuk angol nyelven történő prezentálása jelentette. Megmutattuk, hogy nemcsak magyarul, de angolul is képesek vagyunk egy rendezvény teljeskörű előkészítésére, lebonyolítására mindenféle nehézség nélkül.

Laza helyszínhez, laza programok

Olyan helyszínre volt szükségünk ehhez a rendezvényhez, ami laza, fiatalos, de közben magas színvonalú minőséget nyújt és alkalmas 250 fő vendéglátására is. A SHO Beach minden kritériumunknak megfelelt, ráadásul az exkluzív környezet, a közvetlen strandkapcsolat és a füves területek még további lehetőségeket rejtettek magukban. Ehhez a nagyszerű helyszínhez már csak hozzá passzoló kötetlen programokat kellett találnunk, melyeken a cég dolgozói is szívesen részt vesznek majd. A sportjátékokra helyeztük a hangsúlyt, kihasználva ezzel a helyszín sportpályáit és különleges játékait, mint a teqpong vagy a teqball.

A játékok gördülékeny lemenetelét profi animátoraink végezték, a táblagépes regisztrációt pedig gyönyörű hostesseink segítették a rendezvény elején.

Egy jó nyári rendezvényt még az eső sem verheti el!

Ami áldás, de egyszerre átok is egy szabadtéri rendezvény alkalmával, az a rengeteg fedetlen füves terület. Sajnos sikerült azt az egy júniusi napot kifognunk, ahol esőre ébredtünk. A váratlan helyzetekre, gyors megoldások kellettek, ami szerencsére az egyik erősségünk. A rendezvényt a közeli SHO Buda étterembe tettük át. A helyszín teraszára hatalmas ernyők kerültek, amik lehetővé tették, hogy a vendégek ne ázzanak el a regisztráció és a programok alatt.  

A rendezvény kezdetére szerencsére az eső elállt, így nem csak az éttermet és teraszt, de a lenti strandot és füves pályákat is birtokba vehették a vendégek.