„Hisszük, hogy egy különleges hely, bármely pillanatot élménnyé varázsol.”

Pincészetünk az ócsai Öreghegyi Pincesoron, a fővárostól alig 20 kilométerre, festői környezetben és nyugalomban helyezkedik el. Vendégeink a nádfedeles pincetetők között, ősfák árnyékában élvezhetik a természet közelségét, míg pincészetünk borospincéje teljes felszereltséggel, igényes környezetet kínál a különböző rendezvényekhez.

Borkóstolók és borvacsorák

Az általunk kínált borkóstolók és borvacsorák széles választéka garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő tételt. Kóstolóinkon kiváló minőségű borainkat ismertetjük meg kedves Vendégeinkkel, kiegészítve izgalmas, ismeretterjesztő előadásokkal, történetekkel.

Borászunk Szebedinszky János, aki a hagyományokat szem előtt tartó szakmai tapasztalatával és a gyümölcs végtelen szeretetével alkotja meg borainkat. Célunk, hogy vendégül láthassunk mindenkit, aki érdeklődik a kézműves borok, a gasztronómia, vagy a minket körül ölelő természet különlegességei iránt.

Ha egy igazán exkluzív és ízletes borvacsorára vágyik, akkor ajánljuk figyelmébe pincészetünket. A válogatott borok mellett különleges fogásokkal készülünk, amelyekhez gondosan összeválogatjuk a legkiválóbb tételeket, ügyelve arra, hogy tökéletesen illeszkedjenek, így az ételek és a borok egymást kiegészítve teszik teljessé az ízélményt.

Céges és zártkörű rendezvények

Az Eklézsia Pincészet különleges adottságai lehetővé teszik, hogy tökéletes helyszínt biztosítsunk széleskörű vállalati rendezvények, szervezett csoportok számára. 

A pince rendezvényterme a borvacsorák és borkóstolók mellett, tréningek, csapatépítők, kiemelt megbeszélések helyszíne lehet. Ültetett vacsora esetén 50 főt, álló fogadás esetén 80 főt tudunk kényelmesen vendégül látni. 

Ahhoz, hogy minden vendégünk felhőtlenül élvezhesse programjainkat, busztranszfert is tudunk biztosítani az ország egész területéről.

 

Kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet a rendezveny@eklezsiapinceszet.hu email címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon:

Dósa Evelin +36 70 601 4667

Farkas Árpád +36 70 280 0931