Luxus törődés exkluzív környezetben

Farmasi díjátadó 2019

A 70 éve működő Farmasi természetes összetevőkből készülő kozmetikumaival magas minőséget képvisel a piacon. A török óriáscég nem csak önmagával szemben fogalmaz meg szigorú elvárásokat: legyen elképesztően elegáns, modern és exkluzív – ilyen instrukciókkal vágtunk bele a 2019-es díjátadó rendezvény megszervezésébe, melyre igen szűkös időkeret állt rendelkezésünkre.

Szépségtanácsadónak lenni jó! – Fényűző díjátadó és konferencia

Egy pazar esemény, ahol a szépségtanácsadók igazi „hercegnőnek” érezhetik magukat és méltón megünnepelhetik saját sikereiket. Egy emlékezetes este, melyből az értékesítők erőt és motivációt meríthetnek, és melyből tudják: valóban fontosak a vállalat számára. Ezt az üzenetet szerettük volna a díjátadó segítségével közvetíteni. A showelemekkel megspékelt, élő színpadi sminkbemutató mindenkit meggyőzött arról, hogy a Farmasi termékei valóban csodákra képesek.

Luxus törődés exkluzív környezetben

A New York Palace Hotel a 19. századi Budapest autentikus pompáját idézi, ugyanakkor modern elemekkel egészül ki. A külön bejáratú konferenciaközpont méretében, kialakításában és felszereltségében egyaránt megfelelt a közel 600 fős vendégsereg befogadására.

Vendéglátás & catering: megadtuk a módját!

A nemzetközi vezetőség számára speciális menüt állíttattunk össze a legfinomabb ételekből. A vendégeknek rendezett állófogadásra bőséges ételkínálattal készültünk. A pompa és a fényűzés a cateringnél sem maradhatott el: különleges sültek, egytálételek, ízlésesen tálalt szendvicsek és fingerfoodok, ínycsiklandozó desszertek, valamint friss zöldségek és gyümölcsök közül is lehetett válogatni.

Díjátadó, ahonnan senki sem távozott üres kézzel

Habár a díjak kizárólag a legjobb értékesítőknek kerültek kiosztásra, a rendezvényről senki sem távozott üres kézzel. A résztvevőket érkezéskor egy fantasztikus meglepetés fogadta: a 13 ajándékot – többek között parfümöt, katalógust és termékmintát – tartalmazó welcome csomagok összeállítására nem sok időnk maradt, de csapatunk szupergyorsan, mégis profi módon oldotta meg a feladatot. Kreatív és figyelmüket 100%-ban a rendezvénynek szentelő technikai munkatársaink mindent megtettek azért, hogy a speciális fény- és hangeffekteknek köszönhetően ezen az estén a résztvevők igazi sztárnak érezhessék magukat! Ezért a csekély, de annál hatásosabb figyelmességért nem kértünk felárat, ahogyan azért sem, hogy az óriás kivetítőn szinte folyamatosan, még a leghátsó sorokban ülők számára is nyomon követhető legyen valamennyi apró rezdülés, mosoly és örömkönny.

Ilyen az, amikor minden részlet a helyére kerül és egy nagy egésszé áll össze. A megbízó magasra tette a lécet és mi sikeresen megfeleltünk az igényeknek.