Sony karácsonyi bankett 

A Sony Europe Ltd. legnívósabb eseménye az évzáró gálavacsora, melyet a 2016-os évtől kezdve cégünk több alkalommal is megszervezett. Valami igazán egyedivel szerettünk volna előrukkolni. Ezért esett a választás az Iparművészeti Múzeumra, melyet izgalmas dekorációval és nem mindennapi fényfestéssel szokatlan, mégis tökéletes rendezvényhelyszínné sikerült varázsolnunk.

Évzáró gálavacsora misztikus álarcokkal és lélegzetelállító fényekkel

Ezt az exkluzív partit még a nagy Gatsby is megirigyelte volna! A fehér és arany színekben pompázó, patinás terem a különleges fényfestésnek köszönhetően briliánsan ötvözte a kifinomultságot és a modernitást. Tündöklő, akár a gyémánt! Nem szerettünk volna jelmezt erőltetni a vendégekre, a „titokzatos álarcosbál” tematika elsősorban az igényes dekorációban köszönt vissza. Az elegáns svédasztalos vacsorán kaviárral, lazaccal és pezsgővel is kedveskedtünk a Sony munkatársainak. Nincs karácsony bejgli nélkül, így a fogások között ez a tradicionális édesség szintén helyet kapott.

Az év végéhez közeledve már mindenkire ráfért egy kis szórakozás…

A rendezvényre egy izgalmas játékot is kitaláltunk: a „mulled wine lottery”, vagyis „forralt bor lottó”, amelynek az a lényege, hogy a vendégek bejelölik a szelvényen, hogy a felsorolt különböző ízesítésű forralt borok közül vajon melyiket kóstolhatták. Minél jobban ment a dolog, annál nagyobb ajándék üthette a helyesen tippelő kollégák markát! A gálavacsora helyszínén felállított Playstation állomáson a vendégek tövig nyomhatták a gázpedált, a népszerű Gran Turismo videójáték segítségével igazi versenypilótának érezhették magukat. A munkatársak fergeteges kikapcsolódásáról fotófal és csocsó is gondoskodott.

Tényleg mindenre felkészültünk!

Szerencsére előrelátóak voltunk – mint mindig –, és a karácsonyi partikkal telezsúfolt, hétvégi estén a cég számára taxi diszpécser szolgáltatást rendeltünk. Ezzel elértük azt, hogy mindenki garantáltan akkor távozhasson, amikor szeretne, és, hogy a bulizásban megfáradt vendégeknek ne kelljen hosszú ideig az autóra várniuk.

2017-es Sony évzáró gálavacsora valóban rendhagyóra sikeredett. Ez volt az utolsó év, amikor még lehetőségünk volt az impozáns üvegcsarnokot kibérelni a hosszú évekig elhúzódó felújítási munkálatok előtt.