Ha különleges csapatépítő tréning helyszínt keres Pest megyében, megtalálta! Az ősfás parkkal körülvett komplexumban több beltéri és kültéri rendezvényhelyszín közül választhat, igazodva a kis és nagy létszámú csoportok igényeihez. A helyben készült házias ételekben valóban visszaköszön az otthon érzése, szállodánkban pedig a több napos céges rendezvények résztvevői is garantáltan kipihenhetik magukat.

Napfényes rendezvényterem, óriási kastélypark

A Forster Vadászkastélyban öt beltéri rendezvényhelyszínnel és egy gondosan karbantartott parkkal várjuk vendégeinket. A legnagyobb teremben akár négyszáz fő is kényelmesen elfér, de ideális olyan céges rendezvények szervezése esetén is, ahol fontos a megfelelő védőtávolság megtartása. A kisebb rendezvénytermek alkalmasak értekezletekre, zártkörű vacsorákra, csapatépítő tréningekre, továbbképzésekre. 

A termekről részletes leírást és fényképeket a Forster Vadászkastély honlapján talál, itt: http://www.forsterkastely.hu/rendezvenyek

Catering szolgáltatás - nem csak helyben!

A Forster Vadászcsárda étterem minőségi alapanyagokból készült, finom ételekkel várja vendégeit. A vadászcsárda étlap mindig tartalmaz szezonális ajánlatokat, visszatérő vendégeinknek is tudunk újat kínálni. Mindegy, hogy svédasztalos menüsor, kávészünet vagy háromfogásos menü a választott vendéglátás formája, a vendégek biztosan elégedettek lesznek.

Teraszainkon lehetőség van csapatépítő főzésre, bográcsozásra, sőt, téli időszakban igény esetén disznótoros csapatépítést is szervezünk partnereinknek. 

Rendezvény catering szolgáltatásunk lehetővé teszi akár azt is, hogy az ételeket külsős helyszínen szolgáljuk fel a megfelelő catering eszközök biztosításával! Céges és családi rendezvények esetén házhozszállításban is számíthat ránk!

A Forster Vadászcsárda étlap ezen a linken érhető el: http://www.forsterkastely.hu/etlap

Céges rendezvények szervezése egyszerűen!

Csapatunk készen áll, hogy a tervezett rendezvénye tökéletes legyen! Ossza meg velünk elképzeléseit és segítünk, hogy az ötletekből tervek, majd megvalósított rendezvények legyenek. Minden adott, hogy sikeres eseményt szervezzen:

  • konferencia hotel 55 szobával
  • hangtechnika és fénytechnika bérlés helyben
  • igény esetén rendezvény dekoráció helyi szolgáltatókkal
  • tapasztalt, profi rendezvényszervezők 
  • rengeteg lehetőséget rejtő kastélypark 

 

Kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet a rendezveny@forsterkastely.hu email címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon:

Kabai Kanozsai Cyntia +36 70 248 0866

Farkas Árpád +36 70 280 0931