Kapcsolatépítés a partnerekkel, kiállítás ipari monstrumokból:

Atlas Copco ügyfélnap és 50. évforduló

Az innovatív ipari gépeket, berendezéseket gyártó Atlas Copco 1873-ban alakult meg Svédországban. A cég 1968-ban jelent meg Magyarországon, így az 50 éves jubileum megünneplése nem maradhatott el. A hazai leányvállalat kapott az alkalmon, és kapcsolatépítés céljából egyúttal legújabb fejlesztéseit is bemutatta meglévő és potenciális partnereinek.

Cégtörténeti kiállítás nem mindennapi tárgyakból

A nagyipari gépek beltéren való elhelyezése és logisztikája eleinte okozott némi fejtörést. Végül béreltünk egy villástargoncát, mellyel a több száz kilós kompresszorok, aggregátorok mozgatását egyszerűen meg tudtuk oldani. Ezek a kiállítási tárgyak – és maga a 150 fős esemény is – óriási teret igényelt. A 8200 m2-es Fusion tökéletesen megfelelt az igényeinknek (sajnos a hely 2020 nyarán végleg bezárt). A vendégek virtuális szemüvegen keresztül tekinthették meg a nem mozgatható berendezéseket, termékeket és gépészeti megoldásokat.

A technikai háttérről dióhéjban

Egy ilyen nagy volumenű kiállítással mindig sok a munka, pláne, ha kivételes fény- és hangtechnika is társul a rendezvényhez. Nem csak az installációk, diplay-k elkészítése és az egyedi, 50. évfordulós logó megtervezése tartozott a feladataink közé. A profi hangtechnika bérlés is fontos volt az Atlas Copco számára. A kiállításához egyedi hangaláfestést szerkesztettünk és a cég videós tartalmaival egy teljes falat bevetítettünk (3,5 x 6 m). Komplett színpadtechnika, green box és rendezvényfotós – cégünk mindenről gondoskodott a látványos és lebilincselő végeredmény érdekében! És akkor ott volt még a vendéglátás megszervezése: svédasztalos catering, születésnapi logós torta, melyet a vendégek igényeinek megfelelően mindenmentes változatban is elkészíttettünk.

További szolgáltatások, melyeket cégünk biztosított a networking rendezvényre:

meghívó, regisztrációs felület IT fejlesztése, hostessek, speciális dekor lámpák és fények, kiállításhoz archív fájlok digitalizálása, szórakoztató elemek a gálavacsora alatt (biliárd, bowling, élőszereplős film kvíz).

A kapcsolatépítés sikeresnek bizonyult, óriási volt az érdeklődés az Atlas Copco új fejlesztései iránt. Reméljük, a 75. évforduló is ilyen remek hangulatban telik majd, és lehetőségünk nyílik arra, hogy újra mi végezhessük a szervezési feladatokat.