Szeretnétek egy közös céges ebédet az online megbeszélés után? A közös étkezéseknek közösségformáló ereje van, ez nem is kérdés! Egy kis kreativitással az online év végi értekezleteket és prezentációkat feldobhatjátok és tematikába öltöztethetitek! Mindezt úgy, hogy a legkevésbé sem sérül a tartalom.

Rágcsálnivalók logózott csomagolásban

Kedveskedj csapatodnak egy kedves személyes üzenettel és mellé egy kis rágcsálnivalóval, hogy megédesítsd a napját! Elkészítjük és az országos házhozszállítás sem jelent gondot!

Ebéd, vacsora, italcsomag házhozszállítás

Minden, ami a tökéletes online együtt töltött időhöz szükséges! Tudjuk, hogy mennyire sokat számít az, hogy egységesen ugyanazt az élményt alapozzuk meg az egységes csomagokkal minden résztvevő kolléga számára! Ha szeretnél egy háromfogásos menüt elfogyasztani csapatoddal online, de mindenki más városból dolgozik, nem kell tovább keresned a megoldást! Csapatunk az elkészített ételeket egységes csomagolásban házhoz szállítja! A parti szervíz még sosem volt ennyire személyre szabott! Odafigyelünk a speciális étkezési igényekre és garantáljuk, hogy mindenki időben megkapja a szépen becsomagolt ételeket. Sőt, ha szeretnétek, még céges karácsonyi ajándék is kerülhet a csomagba!