Konferencia egy festői környezetben

Idén is minket ért a megtiszteltetés, hogy megszervezhettük visszatérő partnerünk - a Henkel Magyarország Kft. évindító, két napos konferenciáját. Az első kihívást a tökéletes konferenciahelyszín megkeresése jelentette, hiszen egy olyan lokációt kellett találnunk, ahova az ország bármely tájáról kényelmesen odautazhatnak a résztvevők. A rendezvénynek a négy csillagos Vital Hotel Nautis adott otthont, mely a Velencei tó partján helyezkedik el. Így már maga a környezet és a látvány, de a változatos és szórakoztató programok is kiragadták a résztvevőket a szürke hétköznapokból.

We will rock you!

A megrendelő kérése egyértelmű volt: a konferencia tematikája a Rock&Roll kell, hogy legyen. A megvalósításához és az életérzés átadásához minden látványelemet bevetettünk:

  • a színpadon kékkel megvilágított füst fogadta a vendégeket,
  • piros fénnyel villództak a robotlámpák
  • és vagány zenékre vonultak be az előadók.

Dekorációban is igyekeztünk ezen a vonalon maradni, így nem maradhattak el az asztalokról a mini gitárok, az esti bulihelyszínen a felfújható hangszerek és hangjegyek, valamint a témához illően feldíszített lufikapu is tudatta az alkalmazottakkal, hogy nem egy szokványos konferenciára érkeztek. Már csak a bőrdzsekik, szegecses kiegészítők és bakancsok hiányoztak, amiket a résztvevők lelkesen pótoltak a dresscode-nak megfelelően.

A következő sorokat kaptuk visszajelzésként a vezetőségtől, melyet mindig jószívvel olvasunk és bizakodva nézünk a jövőbeli közös munkáinkra:

„Sok konferenciát volt szerencsénk az Event Group-gal lebonyolítani az utóbbi időben. Az igényeink, kéréseink elég sokrétűek szoktak lenni és néha utolsó pillanatban is vannak újabb és újabb kéréseink, mégis mindig remek szolgáltatási színvonalat kaptunk, a részletekre különösen odafigyelve.” – Szak Zsuzsanna, General Manager, Henkel Consumer Brands, Hungary