A hibrid rendezvények  segítségével az élő és a virtuális élményeket kombinálhatjuk. Bár ma már nem kötnek bennünket olyan szigorú szabályok, mint korábban, a hagyományos rendezvényszervezés mellett alternatívákra van szükség. Olyanokra, amelyek minden tekintetben előtérbe helyezik a résztvevők biztonságát, a költséghatékony megvalósítási lehetőségeket és a személyes részvétel lehetőségét.

A belsős vállalati videó chatek és a profi, TV adás-szerű konferenciák között óriási a színvonalbeli és árbeli eltérés. Az Event Group Hungary és a Forster Vadászkastély csapatával arra törekedtünk, hogy az új igényeknek megfelelő megoldást kínáljunk a legkedvezőbb árszinten.

A Forster Vadászkastélyban minden adott a megfelelő rendezvény közvetítéshez.

  • technikai beruházásaink segítségével az online résztvevői létszámnak nincs felső korlátossága
  • a hibrid rendezvények színvonalas megvalósításához az eszközök mellett a szakmai tudással is rendelkezünk
  • helyben készült ételeink és állandó személyzetünk garancia a minőségre
  • Kitelepülés rendezvényre: catering szolgáltatás,greenbox stúdió, online csapatépítés - mindezt oda visszük, ahonnan a rendezvényt közvetíteni szeretnék

A rendezvény közvetítés még sosem volt ilyen egyszerű! A lehetőségek tárháza szinte korlátlan, minden csak a rendelkezésre álló forrás függvénye.

 

Ossza meg velünk elképzeléseit és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást! Minél rövidebb a szolgáltatói lánc, annál kedvezőbb feltételekkel valósítható meg rendezvénye.