Hungarian & Balkans Real Estate Awards

Impozáns gála és elismerés az ingatlanszakma legjobbjainak

Az Europa Property naprakész és informatív online kiadványokat kínál a kelet-közép és délkelet-európai kereskedelmi ingatlanszektor számára. A lengyel cég évente több alkalommal is szervez különféle networking, sajtótájékoztató és díjátadó rendezvényeket, melyek – akárcsak az Event Group által megvalósított szakmai gála – kiváló lehetőséget teremtenek a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre.

Hungarian & Balkans Real Estate Awards

2018-ban először került Magyarországon megrendezésre ez a nemzetközi színvonalú esemény, melynek professzionális lebonyolítását rendezvényszervező cégünk végezte. A Hungarian & Balkans Real Estate Awards célja évről évre rangos kitüntetések átadása az ingatlanszakma krémjének.  A gálán összesen 70 aktív piaci szereplő vett részt. A 2 napos díjátadó ünnepségnek a káprázatos Marriott Hotel Budapest adott otthont. A Duna partja mellett elhelyezkedő, 5 csillagos szálloda már önmagában is megalapozta a rendezvény exkluzivitását. A Mariottal évek óta remek kapcsolatot ápolunk, így ezúttal is szabad kezet kaptunk. Az egyik fő ok, amiért a cég minket választott, hogy versenyképes áron tudjuk biztosítani számukra az elképzelések magas színvonalú megvalósítását.

A tökéletes helyszín önmagában még nem elég…

Az első napon a zsűri tagjai megvitatták javaslataikat, véleményüket. A alapos döntés-előkészítést egy elegáns díszvacsora zárta. Másnap, a díjátadó ünnepségen a szakma kiválóságai izgatottan várták az eredményt...

A gála alapkoncepciója izgalmasnak ígérkezett: a különleges épített színpadnak, a mozgó robotlámpáknak és az intelligens fényeknek köszönhetően a résztvevők egy hamisítatlan hollywoodi Oscar-gálán érezhették magukat, ahol minden figyelem rájuk irányult. A speciális hangok és fényeffektek - show elemekkel kiegészülve - nem mindennapi atmoszférát teremtettek.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen kiemelkedő jelentőségű nemzetközi partnerrel bővült portfóliónk.