Egy ikonikus, régi kedvenc újra Magyarországon:

KAMAZ partnertalálkozó – különleges helyszín, praktikus catering eszközök és megoldások

A legendás teherautók visszatértek! A KAMAZ Oroszország legnagyobb autóipari vállalata, mely 1969 óta minőségi haszongépjárművek széles skáláját kínálja vásárlóinak. Strapabíró teherautóik 2018-ban tértek vissza a magyar piacra, hazai forgalmazásukat a Duna Autó Zrt. végzi. Ez alkalommal a már meglévő és a potenciális partnerek számára kerültek bemutatásra a robosztus járgányok, a PR Partner orosz kommunikációs ügynökség közreműködésével.

Különleges épített, szabadtéri helyszín, praktikus catering eszközök és megoldások

Az eseményt nem is rendezhettük volna meg máshol, mint a Duna Autó központi telephelyén, a Zay utcában található „Autóvárosban”. Ehhez azonban mobil helyszínre volt szükség, így rendezvénysátorra esett a választás. A fa padlózat kiválóan kompenzálta a beton talaj egyenetlenségeit, és elegánsabb megjelenést biztosított. A cégünk által bérbe adott praktikus catering eszközök és megoldások még tovább emelték a rendezvény színvonalát.

Kapcsolatépítés és partnertalálkozó másképp

Unalmas, ücsörgős sajtótájékoztató helyett a megrendelővel közösen azt szerettük volna, ha a vendégek valóban megtapasztalnák a „KAMAZ életérzést”, és pozitív élmények kapcsolódnának a márkához. A rendezvényt az interaktív játékok színesítették. A fergeteges hangulatról a világbajnok Rock and Magic tánccsapat gondoskodott, akik változatos, lelkesítő műsorszámokkal készültek kifejezetten erre az alkalomra. Hostess lányaink nemcsak gyönyörűek voltak, de mindvégig aktívan segédkeztek a rendezvény zavartalan lebonyolításában.

Komplett rendezvényszervezés A-tól Z-ig

Imádjuk azokat a megbízásokat, ahol komplex megoldásokat kínálhatunk ügyfeleink részére! A KAMAZ partnertalálkozó is egy ilyen esemény volt: büféebéd állófogadás jelleggel, 4 x 3 méteres molinó speciális kifeszítése truss keretre, catering eszközök bérbeadása, hangosítás, grafikai tervezés és kivitelezés, a helyszínen utómunkázott, szinte azonnal kézbe vehető, frissen készült fotók és aftermovie készítése…

A külföldi ügynökséggel történő, sikeres koprodukció keretein belül A-tól Z-ig, teljeskörűen elláttuk a rendezvényszervezési feladatokat.