Keresel egy könnyed programot, amivel kiegészíthetnéd a céges bulit? Nem akarsz komoly programot, de a csocsó asztal már lerágott csont? Gondot okoz, hogy angol vagy magyar nyelvű programot válassz?

Ha neked is ismerős a fenti helyzet, olvass tovább, mutatjuk az előző év legnépszerűbb szórakoztató programját!

Könnyed, akár fő programelemként is helytálló, akár kísérő programként is választható állomásaink ideálisak a céges bankettek, gálák, tematikus bulik és partnertalálkozók kiegészítésére. 

A játékmesterek a kaszinók hangulatát idéző, leegyszerűsített szabályokkal játszható állomásokon várják a résztvevőket, ahol egyszerre egy időben több játékos is játszhat. Mindenki kap egy induló kreditet, amit tétként tehet fel a különböző játékokokon. 

Tedd próbára a szerencséd a plinko táblánál, győzd le ellenfeled a kő-papír-olló állomáson, kockáztass a Blakjack asztalnál, pörgesd meg a szerencsekereket! Ezek a könnyed, nyelvi akadályok nélküli gyors játékok szuper kísérő elemei bármely vállalati rendezvénynek.

A téteket igény szerint jótékonysági akciókra fordíthatjuk, a kreditek italkuponra válthatók, csak tőletek függ, hogyan szabjuk rátok ezt a programot! Szemezgess akár 10 állomás közül és lepd meg a vendégeid ezzel a nagyszerű élményprogrammal!

A játékot bátran ajánljuk bármilyen létszámú rendezvényre!

A csapatépítő program hangulatkeltő leírását itt tudod megnézni és letölteni: