Minden évben megrendezésre kerül a FOX International piacvezető horgász márka egy hetes kiállítása és partnertalálkozója Magyarországon. A rendezvény különlegessége, hogy mindezt prémium minőségű szállodai környezetben valósítjuk meg. Fontos elvárás, hogy az expo szerű bemutatóteremben magas színvonalú catering szolgáltatások és technikai megoldások rendelkezésre álljanak egész nap az értékesítők számára. 

Az utóbbi két évben az esztergomi Grand Hotel adott otthont a rendezvénynek. A szálloda könnyen megközelíthető kiállítóterme és a Duna közelsége döntő tényezők voltak. 

A vendégkör kizárólag prémium corporate ügyfél, akik egyenként külön fókuszt és odafigyelést igényelnek a rendezvény teljes ideje alatt. 

Nem mindennapi kihívások

A legnagyobb kihívást a logisztika jelenti, hisz a nagyértékű kiállítási bemutató tárgyak kamionnal érkeznek a középeurópai raktárból, melyet a helyszínen kell targonca segítségével a kiállítási térhez kipakolni, majd berendezni a területet. A rendezvény végeztével ugyanígy vissza kell rendezni a tárgyakat szállítható kalodákba, amit kamionnal fuvarozunk vissza az európai raktárba vagy küldünk tovább más országokba. Kiemelten fontos a tervezés és a pontos időzítés!

A megbízónkkal évek óta nagyon szoros a kapcsolatunk. A kialakult kölcsönös bizalom által sikeresen és egyre könnyedebben vesszük az akadályokat ebben kihívásokkal teli munkánkban.