Kreatív csapatépítés és rendezvény dekoráció kalózos tematikával

Az ipari gépek, szerszámok és berendezések gyártásával, szervizelésével foglalkozó Atlas Copco egy 100 fős rendezvény megszervezésére kérte fel az Event Groupot. 100%-osan megbíztak bennünk, ezért – egy-két apró részletet leszámítva – szinte teljesen szabad kezet kaptunk, többek között a tematikus rendezvény dekoráció kiválasztását is ránk bízta a cég. Imádtuk a Velük való együttműködést, valósággal beleszerettünk ebbe a projektbe!

Izgalmas, kreatív koncepció

A dunavarsányi Jade Beach egy varázslatos vízparti helyszín, melynek láttán egyből kirajzolódott a rendezvény koncepciója… A kalózos tematika kitűnő választásnak bizonyult, oldott hangulatot teremtett a vendégek számára. A meglévő és épített helyszínek egységes, összehangolt rendezvény dekorációja szintén cégünk feladatai közé tartozott. Sportos, vidám, extrém – ezekkel a szavakkal lehet leginkább jellemezni az Atlas Copco programját.

Kígyósimogatás, röplabda, darts és sárkányhajó verseny

A cég munkatársait egyetlen percig sem hagytuk unatkozni! Az egzotikus állatok és az adrenalin szerelmesei egy valódi óriáskígyót vehettek a nyakukba, ezt – legnagyobb meglepetésünkre – nagyon sok kolléga bevállalta. A flashmob jellegű játék mindenkit alaposan átmozgatott, akárcsak a röplabda. A jelmezbe öltözött színészek nagyszerűen hozták a „kalózos figurát”, a showelemekkel tarkított, több állomásos csapatépítés igazán rendhagyóra sikeredett.

Esti lazulás élőzenével

A 400 m2-es, épített sátorban megrendezett vacsora remek hangulatban telt, melyet kellemes, élőzenei aláfestés kísért. A gazdag svédasztalos vacsorát egy őrületes hajnalig tartó zenekaros buli követte.

Feszengős, „kötelező jellegű” céges rendezvény helyett egy olyan kreatív programot sikerült megvalósítanunk, ahol a fiatalabb és az idősebb, a női és a férfi kollégák egyaránt önfeledten szórakoztak. A bevállalósabbak pedig még tematikus jelmezt is húztak!