Mi a tökéletes esemény receptje? Adott egy vintage stílusú, közkedvelt helyszín.  A recepthez mindenekelőtt hozzátartozik a minőségi étel-és italsor, valamint a kedves és profi kiszolgálás. Gondolnunk kell a kisgyermekes családokra, a mozgáskorlátozott emberekre. Valamint nem utolsó sorban az ételintoleranciásokra. Ha minden szempontot összeadunk, és minden egyénre figyelünk, a segítségünkkel az Ön rendezvénye is maradandó emlékeket tartogat majd vendégei számára!

A nyugalom szigete

Rendezvényhelyszínünk Budapest vonzáskörzetében, a fővárostól pár perc autózásra található Inárcson, a település szélén. 6000 tő levendula között maga a nyugalom szigete. 

A Levendulás 450 m2-es rendezvényháza téglalap asztalokkal 250 fő, körasztalokkal 150 fő, míg vegyes elrendezéssel 180 fő kényelmes befogadására alkalmas. 

A területen található még két kisebb – 56m2 és 40m2 – terem, amelyek alkalmasak alacsonyabb létszámú rendezvények lebonyolítására. Külön konyhával és terasszal rendelkeznek. 

Illetve több kisebb-nagyobb kültéri terület, amelyek kihasználásában csak a kreativitás szab határt. Tegyen próbára minket!

Járja be termeinket akár már most: https://www.levendulas.eu/hu/galeria/virtualis-seta

Különleges helyszín, különleges kiszolgálás

Felszolgálási stílusunkat úgy alakítottuk ki az ültetett fogadásnál, hogy minden vendég egyszerre, egyidőben kapja meg vacsoráját, így együtt, várakozás nélkül tudják elfogyasztani ételeiket. 

5 hagyományos, fatüzelésű kemencével is rendelkezünk. Az ételek frissen a helyszínen készülnek. Konyhánk Magyarország egyik legjobban felszerelt rendezvénykonyhája 200 m2-en. Nincs szükségünk kompromisszumra, konyhánk készen áll 250 fő étkeztetésére, melyet professzionális és speciális gépekkel végzünk, külön figyelmet fordítva az ételérzékenységekre. 

Ha éjszakára is maradna a csapat…

A Rezidencián 58 fő befogadására alkalmas 15 db szoba áll a rendezvények rendelkezésére. Külön épületben, saját recepcióval. 

 

Kérdése van?

Írjon nekünk üzenetet a rendezveny@levendulas.eu email címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon:

Kabai Kanozsai Cyntia +36 70 248 0866

Farkas Árpád +36 70 280 0931