Online csapatépítő

Hisszük, hogy az élő rendezvények pótolhatatlanok! Viszont mindaddig, amíg eljön a személyes találkozások ideje, a csapatépítő programok online ötleteit gyűjtjük össze!

Csapatépítésre mindig szükség van! 

Virtuális játékok online bárkinek ingyenesen elérhetők. A csapattagoknak nincs más dolga, csak bejelentkezni egy pillanatok alatt generált virtuális szobába és már indulhat is a rajzolás, a gyors gépíró verseny, a kirakó vagy az online kvíz játék. Ezek az ingyenes online csapatépítő játékok tökéletes kiegészítői a hétköznapi home officenak. A céges belső kommunikációs csatornákon pedig láthatjuk, hallhatjuk egymást.

Ha a fentiektől többet szeretnétek, akkor jönnek képbe a rendezvényszervező cégek.

Online csapatépítő profi technikai eszközökkel

Csapatunk az online játékokat egy stúdióból közvetíti. Az online rendezvény házigazdája mögött LED fal vagy greenbox háttér található. Profil lámpák világítják meg, a csapat számára olyan, mintha TV-adást néznének. A kamera rendszer mindig a legfontosabb részleteket mutatja, a moderátor feladata pedig a nézőkkel, online résztvevőkkel való kapcsolattartás.

Az online csapatépítő időtartama a megrendelőtől függ: a legtöbb esetben 1-1,5 óra.

A karácsonyi céges partik most elmaradnak, ezért készítettünk egy inspirációt: ebben a 2 perces videóban olyan ötleteket is megmutatunk, amihez nem szükséges rendezvényszervező cég közreműködése és persze vannak olyanok is, amik kapcsán reméljük, hogy hozzánk fordultok tanácsért!