Vissza az alma materbe!

SEED alumni találkozó: networking és szakmai előadások

A budapesti SEED Business School világszínvonalú üzleti képzéseket kínál a közép-kelet-európai vállalati vezetőknek. 2016 óta mi is aktívan támogatjuk célkitűzéseiket: egyrészt gondoskodunk a tréningek precíz háttérlogisztikájáról, továbbá évről évre teljeskörűen megszervezzük az alumni találkozókat. Ilyenkor az egykori hallgatók képletesen visszatérhetnek az alma materbe, újra beszélhetnek egymással, valamint volt oktatóikkal. Az esemény elsődleges célja a kapcsolatépítés: a SEED alumni találkozó a hasonló értékrendű és szellemiségű menedzsment közösség színvonalas networking rendezvénye.

Kényesen ügyelünk a helyszín kiválasztására!

Minden évben igyekszünk a célcsoport ízlésének maximálisan megfelelő, igényes helyszínt választani. 2019-ben például a Larus Étterem és Rendezvényközpontot szemeltük ki, ahol a minimalista loft stílust kevertük az elegáns dekorációs elemekkel.  A „Fenntartható vendéglátóhely” minősítéssel rendelkező Larusban a környezettudatos, zöld vendéglátás jegyében (szezonális étlap, alapanyagok a helyi termelőktől) készülnek a fogások. 2018-ban a rombárok bohém és kreatív hangulatát idéző Brody House Studios adott otthont a kül- és beltéren egyaránt zajló eseménynek.

Olajozott rendezvény = észrevétlen háttérmunka

A háttérben észrevétlenül azon szorgoskodtunk, hogy minden fennakadás nélkül, gördülékenyen menjen. „Ami elromolhat, az el is romlik.” – tartja Murphy törvénye. Előfordulhatnak olyan ad hoc helyzetek, melyekre egy jó rendezvényszervező gyorsan és hatékonyan tud reagálni. Ilyen például az az eset, amikor egy kültéri rendezvény esetében elered az eső, ami azonnali gyors megoldást kíván. Ilyen esetekben is rendelkezünk „B” tervvel, higgadtan kezeljük a problémát, és rövid időn belül meg is oldjuk.

Forgatókönyv szinte percre pontosan

Azért, hogy ne érjenek váratlan meglepetések, ezekhez a rendezvényekhez is részletes forgatókönyvet készítettünk. Például pontosan tudtuk, hogy Árvai Péter (Prezi) vagy Hosszú Katinka körülbelül meddig fog előadást tartani, mikor kezdődik a tombola valamint az állófogadás.

A networking rendezvény oldott hangulatban telt, az esemény kiváló alkalmat teremett a komoly, magas üzleti beosztású emberek könnyed, munka utáni kikapcsolódására.