A Seed Connect egy 2022-ben indult rendezvénysorozat, amelyet a Seed üzleti iskola tudhat magának. Mindeddig hat esemény szervezésében vehettünk részt aktívan három különböző helyszínen, nagy sikerrel zárva az összeset.

Szakmai légkörhöz, elegáns helyszín

A rendezvénysorozat az üzleti élet közép- és felsővezetőinek biztosít platformot a különböző vezetői kérdések, trendek, kihívások megvitatására. A fél napos program mindig más és más témákat dob be és mindezt magas beosztású, neves előadókkal - szakmabeliekkel emeli magas szintre.

Ehhez a szakmai légkörhöz magas minőséget képviselő és biztosító helyszín(ek)re volt szükségünk. Így esett a választás először a négy csillagos Crowne Plaza Budapest, majd a Budapest Marriott szállodákra. A következő esemény helyszíne a Párisi udvar lenyűgöző épülete és különterme. 

Végül minden a helyére kerül

Egy ilyen eseménysorozat hiába ugyanazon elemekből épül fel, mégis minden egyes alkalommal nagy odafigyelést és precizitást igényel. A technika felépítése sokszor már előző nap elkezdődik, hogy a reggel 8 órái kezdésre meglegyen a próbák, az utolsó simítások és nagy mosollyal tudjuk fogadni a vendégeket. 

Váratlan fordulatok mindig adódnak, amire ott és akkor a helyszínen kell reagálni, de hisz pont ezért lesz minden egyes esemény más és más hatodjára is!