Egy rendezvényhelyszín ezer arca

Júniusban alkalmunk nyílt egy családi sportnap megszervezésére, melyhez mi a margitszigeti Wonder Island rendezvényhelyszínt ajánlottuk. Ezen a helyen az ember úgy érezheti magát, mintha egy teljesen másik világba csöppent volna: egy szigetre, ahol kellemes zene szól, finom limonádét szürcsölünk és kiélvezhetjük a helyszín adta rengeteg lehetőséget, mint például a hatalmas trambulin park, a betonos sportpálya streetworkout pályával felszerelve, vagy éppen a homokos strandröpi pálya, amelyet babzsákfotelek tesznek még kényelmesebbé. A Wonder Island minden adottságát kihasználva álmodtunk meg egy olyan sportnapot, ahol kicsik és nagyok is önfeledten szórakozhatnak és mozoghatnak.

A kérdésre pedig, hogy hogyan juttattunk be 120 főt 10 perc alatt a sziget közepére? A válasz nagyon egyszerű: golfkocsikkal!

Hogyan lehet megmutatni a mozgás örömét minden korosztálynak?

A helyszín lehetőséget biztosított, hogy rengeteg színes sportprogramot megvalósíthassunk ezen a rendezvényen. A cél a sportolás örömteli oldalának bemutatása volt, aminek megkönnyítésére segítségünkre volt a külön erre az alkalomra tervezett pont gyűjtő füzet is. A résztvevők feladata volt, hogy minél több állomáson kipróbálják magukat. A játékok során pecséteket gyűjtöttek, amit a rendezvény végén ajándékokra válthattak be hossteseinknél. A legtöbb vendég füzete megtelt a nap végére. Olyan programok közül válogathattak egész nap, mint a tájfutásos kincskeresés, óriás darts foci, önvédelmi oktatás, trambulinozás vagy éppen a fasciatréning. Aki pedig szélsebesen végig ment az összes állomáson, annak sem maradt ideje unatkozni. Kiegészítő programjaink – selfiebox, ugrálóvár vagy önvédelmi oktatás - mozgásban tartottak mindenkit.