Nemzetközi találkozó magyar motívumokkal:

Incentive utazás a JT International dolgozóinak

A Japan Tobacco International mintegy 45 000 munkavállalóval rendelkezik világszerte, Magyarországon az egyik legdinamikusabban fejlődő dohányipari vállalat. Az óriáscég már korán felismerte a csapatépítés és az incentive (jutalomutazás) jelentőségét: a svájci központ évente egyszer lehetőséget biztosít az azonos munkaterületen tevékenykedő kollégák számára, hogy jobban megismerhessék egymást, és új élményekkel gazdagodjanak. A helyszín ezúttal Balatonfüred volt, a gyönyörű Silverine Lake Resort Hotel.

Incentive utazás: nem apróztuk el a szervezést…

A JTI Hungary jó szívvel ajánlotta rendezvényszervező cégünket az anyavállalatnak. A fizikai távolság leküzdése érdekében modern eszközökhöz folyamodtunk: virtuális helyszínbejárásokat tartottunk, így a külföldi iroda előre el tudta képzelni, milyen lesz a végeredmény. A 4 napos incentive üzleti találkozó megszervezése fél éven át tartott. Minden apró részletet megbeszéltünk, folyamatosan egyeztettünk, tökéletesítettünk…

Bemutatkozott a magyar vendégszeretet

A JTI munkatársait reptéri hostess fogadta, majd VIP Mercedes kisbuszokkal és személyautókkal juttattuk el őket a helyszínre. A szállodai szobába lépve egy kis meglepetés várt rájuk: igényes welcome ajándékcsomag olyan hungarikumokkal, mint a Rubik-kocka, a pálinka vagy a fűszerpaprika. A vendégek egy négyfogásos borvacsorán vehettek részt a Horváth-házban, ahol a italkülönlegességeket egy angol nyelvű sommelier mutatta be. A lélegzetelállító szőlőbirtok mellett elhelyezkedő Baricska Csárdában a finom falatokat tradicionális cigányzene kísérte. A vacsora ideje alatt a vendégek a festői balatoni panorámában is gyönyörködhettek.

Különleges outdoor csapatépítés retro járgányokkal

A Trabant Rally csapatépítő program nemcsak, hogy rendkívül szórakoztató, de alaposan próbára teszi az együttműködő készséget. A JTI munkatársai a GPS koordináták alapján az utolsó állomást is megtalálták: a kibérelt strandterületen barbecue-val vártuk a résztvevőket, akiknek az izzasztó csapatépítés után jólesett egy kis privát hűsölés.

A rendezvény különlegességét leginkább az adta, hogy a tartalmas szakmai programok mellett a szórakoztató elemekre is nagy hangsúlyt fektettünk. Az incentive út során a magyar kultúra színe-java tárult a vendégek elé, akik valószínűleg sohasem felejtik majd el, hogy itt jártak.