A vendéglátás kritikus pont legyen szó bármilyen rendezvényről. Az ételek és italok minősége, de még az esztétikája is nagyban befolyásolja a vendégélményt. Gondolni kell a kiszolgálás során a fenntarthatóságra. Valamint teljesértékű opciókat kell kínálni az ételérzékenyeknek, különböző diéták követőinek.

Rendezvényeink során számos különböző catering kérésre, koncepcióra nyújtottunk már megoldást. Természetesen a leggyakoribb az „egyszerű” kitelepülés, amikor is egy kiválasztott helyszínre vonulunk ki előre elkészített hideg és meleg ételekkel – italokkal. Biztosítjuk a profi felszolgálást, a szükséges eszközöket és a kiválasztott menü- és italsort. A bőséges kínálatot hibátlanul tudjuk biztosítani ilyen formában is. Egy egyszerű kávészünettől kezdve, a többfogásos gála vacsoráig bármi megoldható.

Egyre népszerűbbek a „foodtruck” típusú gyorsan elkészíthető ételek és italok. Legutóbb pont egy születésnapra települtünk ki egy mexikói ételeket készítő kocsival. Vega és marhahúsos burrito, valamint csirkés quesadilla közül válogathattak a vendégek.

Néha a vendéglátás csak kiegészítő elem egy eseményen. Ilyen esetekre kisebb standokat szoktunk ajánlani. Ősszel egy fánkfalat készítettünk, amelyet a cég arculatához igazítottunk mind design-ban, mind ízekben. A fánkokat percek alatt elkapkodták!
A standok nagy előnye, hogy tematizálhatóak – tavaszi rendezvényre fagylaltot, jégkását ajánlunk; karácsonyra sült gesztenyét és puncsot.

Csapatépítő program is köthető vendéglátáshoz (a főzőversenyeken és főzőiskolákon túl). Esti, lazább programot feldobhatunk egy fleurshow és koktélkészítő workshoppal. Hosszabb program esetén elmerülhetünk a bonbon készítés rejtelmeiben vagy épp részt vehetünk egy tartalmas borkóstolón egy hangulatos pincészetben.